Automatisk dørlukker i Frederikssund og Holbæk

Ønsker I som virksomhed at holde uvedkommende og vinden ude?

Hos Byens Låseservice ApS kan vi tilbyde service på din automatisk dørlukker, om det er reparation eller installation af en helt ny. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og vi ved derfor hvad vi snakker om. Vi har hjulpet masser af virksomheder i vores butikker i Frederikssund og Holbæk. Vi har ydermere afdelinger i Frederiksværk, Hillerød og Allerød. 

Alle vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet. Ydermere forsøger vi altid på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for din automatiske dørlukker, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Certificeret installation af automatisk dørlukker til erhverv

Hos Byens Låseservice ApS kan vi tilbyde både installation af nye automatiske dørlukkere og reparation af de gamle. Vi tilbyder vores arbejde i hele Vest- & Nordsjælland. Vi har mange års erfaring og har udført en bred vifte af opgaver for erhverv inden for automatisk dørlukker. Derfor kan vi stå til rådighed ved alle former for opgaver inden for dørautomatik, uanset størrelsen på opgaven.

Hvor kan man bruge en automatisk dørlukker?

​Vi installerer nye dørpumper både indendørs og udendørs, hvor vi tilpasser pumperne, så du undgår mærker på væggene og samtidig får den ekstra sikkerhed på arbejdspladsen, i boligforeningen eller i hjemmet. 

En automatisk dørlukker kan bruges i ethvert rum, hvor man ønsker at døren skal lukkes automatisk, hvilket gør en automatisk dørlukker perfekt til ind- og udgange, hvor der færdes mange mennesker. 

Fordele ved en automatisk dørlukker

Når du vælger at få installeret en automatisk dørlukker, vil du og din virksomhed få gavn af de mange fordele der følger med såsom:

  • Dørlukkeren er en god og sikker løsning ift. både tyveri og brand.
  • Dørlukkeren kan spare dig for det manuelle besvær i enten butikken eller i erhvervslokalet.
  • Da døren lukker af sig selv, vil du også spare penge på varmeregningen, da døren selv sørger for at holde kulden ude. 

Vi rådgiver dig

Flere års erfaring har gjort os til eksperter, når det gælder om installation af automatisk dørlukker. Vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, så du får præcis den dørlukker, du har behov for. Vi rådgiver og vejleder dig til at vælge netop den dørlukker, som vil være det bedste valg for dig.​

Der findes mange forskellige former for automatiske dørlukkere. Den rigtige dørlukker kan være med til at lette hverdagen og samtidig sikre, at dem, der benytter bygningen, føler sig trygge. En automatisk dørlukker er eksempelvis effektivt hvis du eller din virksomhed vil være et rart sted at færdes for ældre og mennesker med et fysisk handicap.

Kontakt os og få mere information om vores automatiske dørlukker

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå få installeringen af en automatisk dørlukker til din virksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os på telefon 47 31 42 71 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk og få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på automatiske dørlukkere.