Automatisk dørpumpe installeres og repareres

Hos Byens Låseservice ApS kan vi tilbyde installering af en helt ny automatisk dørlukker, samt service eller reparation på den nuværende dørpumpe. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og vi ved derfor hvad vi snakker om. Vi har hjulpet masser af virksomheder i vores butikker i Frederikssund og Holbæk, og ydermere i nærområderne omkring Frederiksværk, Hillerød og Allerød. 

Alle vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for din automatiske dørlukker, så står vi klar til at hjælpe. 

Kontakt os og hør mere

Certificeret installation af automatisk dørlukker til erhverv

Hos Byens Låseservice kan vi tilbyde både installation af nye automatiske dørlukkere og reparation af de gamle. Vi tilbyder vores service i hele Vest- & Nordsjælland for erhvervskunder.

Vi har mange års erfaring og har udført en bred vifte af opgaver for erhverv inden for automatisk dørlukker. Derfor kan vi stå til rådighed ved alle former for opgaver inden for dørautomatik, uanset størrelsen på opgaven.

Hvor kan man bruge en automatisk dørlukker?

​Vi installerer nye dørpumper både indendørs og udendørs, hvor vi tilpasser pumperne, så du undgår mærker på væggene og samtidig får den ekstra sikkerhed på arbejdspladsen, i boligforeningen eller i hjemmet. 

En automatisk dørlukker kan bruges i ethvert rum, hvor man ønsker at døren skal lukkes automatisk, hvilket gør en dørpumpen perfekt til ind- og udgange, hvor der færdes mange mennesker. 

Fordele ved at få en dørpumpe

Når du vælger at få installeret en dørpumpe, vil du og din virksomhed få gavn af de mange fordele der følger med såsom:

  • Dørlukkeren er en god og sikker løsning ift. både tyveri og brand
  • Dørlukkeren kan spare dig for det manuelle besvær i enten butikken eller i erhvervslokalet
  • Da døren lukker af sig selv, vil du også spare penge på varmeregningen, da døren selv sørger for at holde kulden ude

Vi rådgiver dig når du vælge en ny dørlukker 

Flere års erfaring har gjort os til eksperter, når det gælder om installation af automatisk dørlukker. Vi kan hjælpe med professionel rådgivning og vejledning, så du får den dørpumpe der vil være den bedste løsning for dig. 

Der findes mange forskellige former for automatiske dørlukkere. Den rigtige kan være med til at lette hverdagen og samtidig sikre, at dem, der benytter bygningen, føler sig trygge. En dørpumpe er eksempelvis utrolig effektivt, hvis du eller din virksomhed ønsker at gøre det nemt at færdes for ældre og mennesker med et fysisk handicap.

Kontakt os og få mere information om vores automatiske dørlukker

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå få installeringen af en automatisk dørlukker til din virksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os på telefon 47 31 42 71 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk og få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på automatiske dørlukkere.

Ring i dag for et godt tilbud