EVVA er et østrigsk brand, der er specialiserede i at levere højsikrede låsesystemer, der er velegnede til virksomheder, erhverv og lignende samt i private hjem. Serien EVVA Duo Pro er et af de låsesystemer, der hører under den røde kategori, der symboliserer den højeste sikkerhed overhovedet. Den røde farve indikerer, at låsesystemet udviser så stor modstandsdygtighed overfor forskellige former for indbrud, at den anses for at være sikker. Det vil sige, at låsesystemet både beskytter mod opdirkning, bankenøgler (universalnøgler, der kan åbne fire ud af fem låse i danske hjem), samt boreværktøjer. Det gør således EVVA Duo Pro yderst velegnet til yderdøre, der kan være meget udsatte for indbrud.

Fleksibelt låsesystem

Udover at være et af de mest sikre låsesystemer på markedet, udmærker EVVA Duo Pro sig ligeledes til kontorbygninger og erhverv, fordi det tilbyder fleksible løsninger. Med kun én nøgle, kan nøgleholderen nemlig få adgang til alle relevante steder, og virksomhedsejeren kan således bestemme, hvem der har adgang til hvor. Det er ikke muligt at kopiere EVVA Duo Pro nøglerne, hvilket er endnu en beskyttelse mod indbrud. Men opstår der nye behov, kan du nemt omkode nøglerne ved hjælp af PIN-kode og nøglekort.

Produktbeskrivelse

  • Høj beskyttelse mod indbrud
  • Fleksible løsninger
  • Du bestemmer, hvem der har adgang til hvad
  • Velegnet til kontor og erhverv
  • Kategori rød (højeste sikkerhed)

Vil du vide mere?

Byens Låseservice anbefaler især EVVA Duo Pro til store virksomheder, erhverv og kontorbygninger for optimal beskyttelse mod indbrud. Vi dækker både Odsherred/Vestsjælland og har afdelinger flere steder i Nordsjælland og butik i Holbæk og Frederikssund, hjælper vi hver dag kunder med større og mindre løsninger til både nybyg, private og erhverv. Tøv ikke med at kontakte os på vores telefonnummer: 70 26 80 02 eller vores mail: post@byens-laase.dk. Husk desuden at Byens Låse tilbyder døgnvagt.