DORMA RS8 er det perfekte låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau inden for låsesystemer. Låsesystemet er godkendt i henhold til DS / EN 1303 og har patent, som løber helt frem til år 2023. Så med dette er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden. Det giver dig høj komfort og tryghed. Dette låsesystem tilbyder vi kun til erhverv.

Med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber, der kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem. Med 8 stift kanaler i to linjer, samt 3 kontrol spor åbnes der op for helt ny beskyttelse og sikkerhedskrav.

RS8 systemet har ”sidebjælke” i nøglen. Det gør, at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig overfor eventuelle brud. Så du skal ikke være nervøs for, om der sker noget med låsen, hvis nogle forsøger at bryde den op eller beskadige den på anden vis. RS8 låsesystemet er velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som domiciler, hoteller, kulturhuse, museer og private hjem. Alle systemer bliver leveret med et sikkerhedskort, som giver yderligere sikkerhed ved bestilling af nye nøgler og cylindere.​

Produktegenskaber

  • Testet og godkendt under DS / EN 1303
  • ​Patenteret til år 2023
  • Velegnet til alle former for låsesystemer
  • ​Forskellige overfladebehandlinger
  • ​Mulighed for PC styret nøglekontrol

Dorma - Det elektroniske dørsystem

DORMA ED 100 / ED 250 er det nyeste nye inden for automatik til hængslede døre. Det fungerer i praksis som en elektromekanisk dørautomatik. Det vil sige, at man åbner døren via en såkaldt elektromotor, og døren lukkes ved motorkraft og fjeder eller blot fjeder alene.

De senere år, har der været en stor udvikling inden for dørautomatik, og det skærper samtidig kravene til systemerne. Der skal være flere og flere funktioner. Med DORMA ED 100 / ED 250 får du noget af det bedste på markedet pt., som har alle nye funktioner. Der er tale om et niveauskift, når det kommer til dørautomatik.

DORMA ED 100 / 250 tager afsæt i en modulær opbygning. Der vælges den type automatik, som passer til formålet. Herefter vælges en dækkappe til enkeltdøre. Der er også mulighed for udbygning til både enkelt- og dobbeltdør. Man kan også kombinere dørautomatikken til modulerne, så de passer perfekt til det ønskede formål.

Denne dørautomatik øger sikkerheden i forhold til indbrud samt, at den mindsker risikoen for, at en brand opstår. DORMA kan blandt andet anvendes til branddøre efter DS/EN 1154. DORMA egner sig desuden perfekt til ydredøre, som får kraftige vindstød smat til mellemdøre, der også udsættes for lufttryk.

Ønsker du et tilbud på et Dorma Låsesystem?

Holder din virksomhed til i nærheden eller i Frederikssund, Holbæk eller Nordsjælland, har du mulighed for at få et tilbud fra os. Hvis du overvejer RS8 som låsesystem eller ønsker ny dørautomatik, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vores telefonnummer til vores afdeling i Frederikssund er 47 31 42 71​ og nummeret til afdelingen i Holbæk er 70 26 80 02. Du kan se åbningstiderne nederst på siden. Mailen til begge steder er post@byens-laase.dk.