Kodelåse til private i Frederikssund og Holbæk

Har du overvejet at få installeret kodelåse i dine døre i hjemmet?

Hos Byens Låseservice ApS står vi klar til at levere og installere lige den kodelås der mangles til vores privatkunder. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og vi ved derfor hvad vi snakker om. Vi har hjulpet masser af privatkunder med at gøre deres hjem mere sikkert i vores butikker i Frederikssund og Holbæk. Vi har ydermere afdelinger i Frederiksværk, Hillerød og Allerød. 

Vi forsøger altid på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for levering og installering af jeres nye kodelås, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved kodelåse - Nemme og sikre låse

Når du ønsker en sikker og ikke mindst nem løsning til din hoveddør eller terrassedør, så kan det være en rigtig god ide at få installeret en kodelås, og det er der flere grunde til.

Når du vælger at få installeret en kodelås, får du blandt andet følgende fordele:

  • Du slipper for altid at rode rundt efter dine nøgler
  • Du glemmer aldrig din nøgle
  • Du slipper for, at hele familien skal have nøgler
  • Du har mulighed for at give folk adgang til din bolig uden at være til stede

Vi tilbyder et stort udvalg af kodelåse, som vi leverer og monterer hos vores kunder i Frederikssund, Allerød og resten af Nordsjælland.

Vi leverer og servicerer følgende kodelåse:

Vi anbefaler især Yale Doorman til vores kunder, da denne kodelås kan monteres på langt de fleste døre, og er en ideelt løsning til langt de fleste kunder.

Kontakt os og få mere information om vores kodelåse i dag

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå få installeringen af jeres nye kodelåse, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os på telefon 47 31 42 71 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk og få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på kodelåse.