Kodelåse er nemme og sikre låse

Har du overvejet at få installeret kodelåse i dine døre i hjemmet?

Hos Byens Låseservice står vi klar til at levere og installere lige den kodelås der mangles til vores privatkunder. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og har gennem tiden hjulpet masser af privatkunder med at gøre deres hjem mere sikkert. 
Vi har afdelinger i Frederikssund og Holbæk, men kører ud og hjælper med låseservice i hele Nord- og Vestsjælland. 

Vi forsøger altid på bedste vis, at leve op til kundernes krav og forventninger. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for levering og installering af jeres nye kodelås, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved at benytte en kodelås

Når du ønsker en sikker og ikke mindst nem løsning til din hoveddør eller terrassedør, så kan det være en rigtig god ide at få installeret en kodelås, og det er der flere grunde til.

Når du vælger at få installeret en kodelås, får du blandt andet følgende fordele:

  • Du slipper for altid at rode rundt efter dine nøgler
  • Du glemmer aldrig din nøgle
  • Du slipper for, at hele familien skal have nøgler
  • Du har mulighed for at give folk adgang til din bolig uden at være til stede

Vi tilbyder et stort udvalg af kodelåse, så der er noget for ethvert behov - og vi står naturligvis også for leveringen og monteringen. 

Vi leverer og servicerer følgende kodelåse:

Vi anbefaler især Yale Doorman til vores kunder, da denne kodelås kan monteres på langt de fleste døre, og er en ideelt løsning til langt de fleste kunder.

Kontakt os i dag hvis du ønsker en ny kodelås

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå få installeringen af jeres nye kodelåse, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os på telefon 70 26 80 02 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk og få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på kodelåse.

Ring i dag for et godt tilbud