Hos Byens Låseservice tilbyder vi bestilling af nøgler og nøglekoder direkte via vores hjemmeside. Ved at benytte nedenstående formular her på siden kan du bestille nye nøgler eller nøglekoder nemt og hurtigt.

Fordele ved at bestille online

Der er en række fordele ved at benytte vores onlineformular til bestilling af nøgler og nøglekoder. En af dem er, at det er utroligt nemt og hurtigt – både for dig og for os. 

Ved korrekt udfyldelse af formularen kan vi nemlig være sikre på, at vi har de korrekte oplysninger, og det betyder også, at vi hurtigt kan komme i gang med at fremstille nøglerne. Samtidig slipper du for at tage forbi en af vores afdelinger for at bestille nøglerne.

Så uanset om du bor i Frederikssund, Holbæk, Hillerød, Frederiksværk eller et andet sted i Nordsjælland eller Vestsjælland, kan du med fordel benytte dig af vores onlineformular til bestilling af nøgler.

Har du brug for hjælp til bestilling af nøgler?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vores hjælp til bestilling af nøgler eller nøglekoder via vores hjemmeside. 

Du kan ringe til os på telefon 47 31 42 71 / 70 26 80 02, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail post@byens-laase.dk – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.