Brug for at få udskiftet låsen? Det kan være du er flyttet i en ny bolig, har købt et nyt sommerhus eller blot trænger til at skifte den gamle lås ud med en mere sikker? Uanset årsag, så kan vi hos Byens Låseservice tilbyde professionel udskiftning af låse. Vi tilbyder forskellige typer af låsesystemer, og fælles for dem alle er, at det er sikre låse i top kvalitet. 
 

Er det på tide at få låsen skiftet ud? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med en ny sikker og holdbar lås. Vi tilbyder også omkodning af lås, hvis du ønsker at udelukke andre nøglebærer, har mistet nøglen eller andet. 

Vi har butikker i Frederikssund og Holbæk,  men tilbyder udskiftning af lås for private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og Vestsjælland.

Vi forhandler en lang række forskellige låsesystemer såsom:

​Vi monterer naturligvis komplette låse, men ofte kan du nøjes med en ny låsecylinder ved udskiftning af låse.

Det er vigtigt med rutinemæssig udskiftning af lås

​Du bør altid få en omkodning eller udskiftning af låse, når du overtager en ny bolig eller et nyt erhvervslejemål, da du ikke kender antallet af nøgler, som er i omløb. Det kan også være nødvendigt, hvis du har tabt en nøgle, eller hvis du har mistet en nøgle ved indbrud eller tyveri.

Låsesystemer holder ikke evigt. Dels kan indbrudstyve nemmere lirke gammeldags låsesystemer op, og dels bliver de slidte, og så bliver de også lettere at bryde op. Patentet på låsesystemer ophører med tiden, derfor bliver det muligt at købe nøgle hos ikke autoriseret forhandlere. Omkodning, nye låsecylinder og udskiftning af låse bør i det hele taget være rutine for både private og erhverv.

Kontakt os hvis du har brug for udskiftning af lås

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af låse, og vi kommer gerne ud hurtigst muligt, hvis der er et akut behov. 

Vi giver også gerne råd og vejledning. Desuden kan du bestille et gratis sikkerhedstjek.

Du kan ringe til os på telefon 47 31 42 71 eller 70 26 80 02 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til vores e-mail, som er post@byens-laase.dk.

Ring i dag for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud på en udskiftning af din lås​

Højst 4 filer.
16 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png.