Professionel udskiftning af låse for private og erhverv

Har du mistet din nøgle eller skal du have lavet en udskiftning af dine låse?

Hos Byens Låseservice står vi klar til at lave udskiftning af låse og låsecylindere for både private og erhverv. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og vi har derfor den rette ekspertise der skal til. Vi har hjulpet en masse virksomheder og privatkunder i Frederikssund, Holbæk og resten af Vest- og Nordsjælland. 

Vi forsøger altid på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for levering og installering af jeres professionelle låsesystemer, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Vi forhandler en lang række låsesystemer

Hos Byens Låseservice ApS forhandler vi en lang række forskellige låsesystemer såsom:​

​Vi monterer naturligvis komplette låse, men ofte kan du nøjes med en ny låsecylinder ved udskiftning af låse.

Hvornår skal man udskifte låsen?

Når du overtager en ny bolig eller et nyt erhvervslejemål, er det en god tommelfingerregel at få omkodet eller udskiftet sine låse, da du ikke kender antallet af nøgler, der er i omløb.

Det kan også være at man har behov for udskiftning af låse, hvis man f.eks. har tabt en nøgle eller mistet den i forbindelse med indbrud eller tyveri.  

Låsesystemer holder ikke evigt. Dels kan indbrudstyve nemmere lirke gammeldags låsesystemer op, og dels bliver de slidte, og så bliver de også lettere at bryde op. Patentet på låsesystemer ophører med tiden, derfor bliver det muligt at købe nøgler hos ikke autoriseret forhandlere. 

Omkodning, nye låsecylinder og udskiftning af låse bør i det hele taget være rutine for både private og erhverv, så man opretholder sikkerheden og holder uvedkommende ude.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at høre mere om udskiftning af lås

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå for udskiftningen af jeres låse, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi giver også gerne råd og vejledning så du får den løsning der matcher dit behov. Vi tilbyder også at udføre et gratis sikkerhedstjek, så du kan få tjekket om boligen og virksomheden er sikret mod ubudne gæster.

Du kan kontakte os på telefon 47 31 42 71 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk for personlig rådgivning, eller for et uforpligtende tilbud på professionel udskiftning af låse.

Udfyld formularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud på en udskiftning af din lås​

Højst 4 filer.
16 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png.