En elektronisk lås er en effektiv låsemekanisme, der kan låse og oplåse døre. Forskellen ved at vælge en elektronisk lås frem for en traditionel er, at ved denne metode låses der op via brik, fjernbetjening, smartphone, kode eller f.eks. via et personligt og fysisk kendetegn. 

Er du på udkig efter en elektronisk lås, så kan vi hos Byens Låseservice hjælpe dig. Ring til os allerede i dag på 70 26 80 02 og fortæl lidt mere om hvad du søger. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Frederikssund eller Holbæk, hvor du også kan se vores produkter. Vi finder den bedste løsning til dig, til en god pris. 

Ring i dag for et godt tilbud

Fordele ved at vælge en elektronisk dørlås

  • Effektivt, sikkert og brugervenligt låsesystem
  • Kan låse automatisk når døren lukkes
  • Mulighed for at lave midlertidige og tidsbestemte koder, f.eks. til håndværkere, rengøring mv. 
  • Flere forskellige muligheder for nøglebrikker 
  • Eventuel berøringsfri kortidentifikation 
  • Kan nemt omkodes
  • Nemt at deaktivere bortkomne nøglebrikker 
  • Ingen dyre omkostninger ved identifikation 

Elektronisk lås fra SALTO

Af elektroniske låsesystemer kan vi bl.a. tilbyde SALTO, der er et utrolig funktionelt og brugervenligt system, med et utrolig højt sikkerhedsniveau. Systemet er særdeles velegnet til virksomheder, motionscentre, hoteller, institutioner mm. 

En fordel ved SALTO låsesystemet er, at det kan kombineres med allerede eksisterende låsecylindere, låsesystemer og låsekasser. Derudover skal systemet ikke kabelføres, og derfor undgår du omfattende, tidskrævende og dyre installationsomkostninger. 

Kontakt os hvis du er interesseret i en elektronisk lås 

Er du interesseret i en elektronisk lås til den private bolig eller virksomhed? Så tilbyder vi et professionelt låsesystem hvor sikkerheden, teknologien og designet er i topklasse. Vi har forskellige gode kvalitetsløsninger, som du kan høre mere om på telefon 70 26 80 02 - eller ved at kigge forbi en af vores butikker i Frederikssund eller Holbæk. Vi giver naturligvis rådgivning og vejledning, så du får den løsning der bedst matcher dit behov. 
 

Kontakt os og hør mere