Har du i dag et Ruko serie 500 låsesystem?

Denne type låsesystem har været på det danske marked i en lang årerække, og har i mange år opfyldt kravene om sikker aflåsning.

Men disse systemer lever ikke længere op til sikkerhedskrav, der stilles til et morderne låsesystem. Derfor vil vi fra den 31. dec. 2011 ikke længere beregne nye koder til disse systemer. Det betyder, at vi ikke længere kan levere låsecylindre med nye koder, men du kan fortsat få cylindre og nøgler til erstatning af de eksisterende.

Fra 1 jan. 2011 vil alle ordre på serie 500 systemer blive tillagt et administationstillæg ved udvidelser. Det er et signal herfra om, at vi ikke længere ser serie 500 systemerne som tidssvarende, og vi anbefaler at udskifte til et mere sikkert låsesystem.

Ønsker du et nyt og tidssvarende låsesystem

fra Ruko, kan vi tilbyde Ruko´s Garant Plus-system, som er godkendt i højeste sikkerhedskategori. Ruko Garant Plus er samtidig patenteret, hvilket giver en effektiv beskyttelse mod utilsigtet nøglekopiering.

Ruko er kun et blandt mange producenter, vi kan anbefale. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder. Vi kommer gerne forbi og udarbejder en plan, for en langsigtet løsning med højest mulig sikkerhed.

Ring i dag på tlf. 47 31 42 71