Til erhverv tilbyder vi diverse forskellige nøglesystemer, heriblandt RUKO, ABUS, EVVA, samt elektroniske briksystemer og adgangskontrol som b.la SALTO. Vi hjælper jer med at kigge på, hvad der er den bedste løsning til jeres virksomhed ud fra jeres behov og forsikringskrav.​

​Optimer sikkerheden med et låsesystem til erhverv

Hos Byens Låseservice ApS har vi et solidt udbud af låsesystemer for erhverv. Forretninger, kontormiljøer mm. har mange værdigenstande, og derfor er erhvervsdrivende ofte offer for forsøg på tyveri og indbrud. For at sikre forretningen mod tyveri og indbrud, så er det vigtigt, at bygningerne er udstyret med gode sikkerhedssystemer. Med Byens Låseservice ApS får du en stærk samarbejdspartner, og vi er eksperter i at vurdere, hvilket låsesystem dit specifikke erhverv skal investere i.

Låsesystemer med den nyeste teknologi

Vi sørger for, at vores udbud altid er opdateret med den nyeste teknologi inden for låsesystemer for erhverv, og derfor handler vi kun med de bedste producenter. Vi tilbyder mange former for låsesystemer til erhverv, og du finder bl.a. låsesystemer fra:

Vi har låsesystemer med og uden nøgler. Det betyder, at du kan investere i en løsning med den nyeste teknologi, hvor adgang til bygningen foregår med en berøringsfri flade, mens du ligeledes kan få et klassisk låsesystem med nøgle og hovedlås. Valg af låsesystem er op til dig og dine behov, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Vi har kontor/butik i Holbæk og Frederikssund

Vi har vores kontorer/butikker i Holbæk og Frederikssund. Herfra har vi hjulpet med mange låsesystemer for erhverv på i Frederiksværk, Hillerød og på resten af Sjælland. Har du spørgsmål til funktionaliteten, brugervenligheden eller andet, så ring til os på telefon 70 26 80 02 eller send en mail til post@byens-laase.dk.​

Ring i dag for et godt tilbud