​ABUS er lig med sikkerhed

Brandet ABUS stammer fra Tyskland og har siden 1924 produceret og solgt hængelåse. Grundidéen er sikkerhed, som afhænger af kvalitet.

Siden er det kun gået frem for ABUS og har nu tre områder, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. Hos Byens Låseservice har vi primært produkter fra ABUS mekaniske sikring, som består af låsecylindre.

Virksomhedens vigtigste fokusområde er, at produkterne er holdbare og dermed har lang levetid, samt at de er nemme et anvende.

Kontakt os og hør mere

Blokeringssystem til privat og erhverv

Der findes flere forskellige produkter inden for ABUS. Til erhverv findes produktet Vitess, mens der til privat er produktet Zolit. Generelt er der en unik sikring i låsesystemet, da det er svært at lirke låsen op med andre midler end den korrekte nøgle. Begge låsesystemer er patentereret til år 2034.

ABUS benytter et system kaldet Intop-nøglestopsystem i deres produktserier. Dette system indebærer, at hvis en ubuden gæst forsøger at komme ind med en falsk nøgle bliver den stoppet, når den rammer det såkaldte skæringspunkt. Og så kan låsen ikke låses op. Det kaldes også for et blokeringssystem. Systemet giver dig en meget høj sikring mod kopiering af nøgler og dermed indbrud.

Vil du have et gratis sikkerhedstjek?

Hvis du er usikker på, om dit låsesystem er helt sikkert, kan du få et sikkerhedstjek fra os – helt gratis. Vi anbefaler altid, at du får dette gjort – særligt, hvis du lige er flyttet i ny bolig. Måske er der også brug for nye låse på døre eller vinduer, du ikke har på i forvejen. Holder du til i nærheden af Frederikssund, Holdbæk, Vest- og Nordsjælland, kan vi hjælpe dig.

Ønsker du et ABUS låsesystem?

Er du interesseret i et ABUS låsesystem, eller ønsker du at få professionel rådgivning omkring hvilket låsesystem der bedst matcher dig og din bolig eller virksomhed? Så kontakt os allerede i dag på telefon 47 31 42 71 / 70 26 80 02 eller skriv til vores mail: post@byens-laase.dk. I samråd med dig finder vi den bedste løsning.