Søger du en professionel låsesmed i nærheden af Holbæk, Jyderup eller Roskilde?

Byens Låseservice er din lokale låsesmed der kører ud og laver forskellige former for låseservice for private og erhverv. Vores hverdag går bl.a. med at skærer nye nøgler, omlægge cylindre, udskifte og omkode låse, reparerer låse og rådgive i sikkerhedsløsninger. Vi varetager alle opgaver indenfor låse og låseservice, og vi kan altid hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for dit hjem. 

Låst ude? Låsesmed med døgnvagt 

Vi forstår at uheldet kan komme på alle døgnets timer, og derfor står vi altid til rådighed. Så står og mangler nøglerne midt om natten, eller har brug for anden assistance, så kontakt os med det samme på 59 18 52 33​ - vi rykker hurtigt ud og hjælper dig videre. 

Vi tilbyder akut låseservice i Holdbæk og Vestsjælland, hvor vi kan hjælpe dig hvis du er smækket ude, eller har brug for en akut låsesmed. Vi tjekker selvfølgelig altid at det er dig som bor i hjemmet inden vi låser op.

Kontakt os og hør mere

Få et gratis sikkerhedstjek 

Er du i tvivl om dit hjem er sikkert? Vi er eksperter i låsesystemer, sikkerhedsløsninger og vi tilbyder også et gratis sikkerhedstjek af hjemmet. Vores låsesmed har mange års erfaring og vi kender de typiske faldgruber, som man måske ikke lige tænker over.

Ring til os hvis du ønsker et gratis sikkerhedstjek - vi finder den bedste løsning og pris, som passer til dit behov. 

Brug for en professionel låsesmed?

Kontakt os på 59 18 52 33 eller post@byens-laase.dk, hvis du har brug for en låsesmed. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik i Smedelundsgade 25, 4300 Holbæk og tag en snak med en af vores kompetente medarbejdere, om hvordan vi kan hjælpe dig.​

Vi støtter op om Familier med Kræftramte Børn