Med Ruko CLIQ låsesystem, kan du trygt regne med, at sikkerheden er helt i top. Systemet er baseret på en mekanisk nøgle, som er tilført elektronik for at øge sikkerheden endnu mere. Med Ruko CLIQ får du dermed det bedste fra begge verdener; en velkendt manuel nøgle, men også den øgede sikkerhed og fleksibilitet fra den elektroniske adgangskontrol. Dette låsesystem bygger desuden videre på Rukos populære serie, Triton 501, der ligger helt i top sikkerhedsmæssigt. Således har du mulighed for at kombinere mekanik, og elektronik ved at installere CLIQ cylindere ved de døre, der kræver ekstra sikkerhed, mens døre, der ikke kræver ligeså høj sikkerhed, udstyres med Triton cylindere.

Et fleksibelt låsesystem

Udover at være et yderst sikkert låsesystem, er CLIQ også et meget fleksibelt og brugervenligt system. Hvis du vælger at kombinere Triton 501 med CLIQ serien, kan dine CLIQ nøgler åbne begge låsesystemer, så du ikke er nødt til at have flere nøgler. Med låsesystemet kan du desuden give bestemte grupper eller personer adgang til bestemte døre, hvilket gør systemet yderst velegnet til erhverv, butik, virksomheder, institutioner og lignende.

Fordele ved Ruko Cliq

  • ​Opfylder DS/ EN 1303 grade 6/2
  • ​Boresikring og dirkesikring
  • ​1 elektronisk og 2 mekaniske spærresystemer
  • Unikke og personlige koder
  • ​Patenteret nøgleprofil og teknologi
  • ​Sidekode
  • Nøglekontrol

Leder du efter et sikkert låsesystem?

Leder du efter et sikkert og fleksibelt låsesystem, installerer Byens Låseservice med glæde Ruko CLIQ hos dig. Vi har butik i Holbæk og Frederikssund samt afdelinger flere steder på Nordsjælland, men vi dækker også Odsherred og resten af Vestsjælland. Vi leverer alt fra små låsesystemer til private til store og omfattende løsninger og ​adgangskontrol til store virksomheder. Vi kan kontaktes på 70 26 80 02 eller post@byens-laase.dk