Leder du efter en god låsesmed omkring Frederikssund, Hillerød, Slangerup eller omegn? 

Til dagligt udfører vi hos Byens Låseservice en bred vifte af forskellige låseservices, hvoriblandt nogle af dem er at skære nøgler, omkode og udskifte låse, reparere låse og rådgive omkring sikkerhedsløsninger i høj kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den bedste og sikreste løsning til din bolig eller virksomhed. 

Låsesmed der tilbyder et gratis sikkerhedstjek

Er dit hjem sikkert? Mange hjem er ikke lige så sikre som vi går og tror, og derfor er det altid en god idé, at få lavet et sikkerhedstjek af boligen eller virksomheden. 

Hos Byens Låseservice tilbyder vi et professionelt og gratis sikkerhedstjek af bygningen. Vores låsesmede har stor erfaring og kender til alle de typiske faldgruber som man ikke altid lige tænker over. 
Viser det sig at du har brug for at øge sikkerheden, så tilbyder vi at lave den bedste løsning til en utrolig skarp pris der passer til dit behov. 

Kontakt os og hør mere

Hurtig hjælp hvis du er låst ude - Låsesmed med døgnvagt 

Er du blevet smækket ude, så fortvivl ikke. Vi er en låsesmed der har døgnvagt, og derfor står vi klar til at køre ud og hjælpe dig uanset hvornår på døgnet uheldet er ude. 

Ring til os på telefon 47 31 42 71 hvis du er låst ude eller har brug for assistance fra en låsesmed, så rykker vi hurtigt ud. 

Ring hvis du har brug for en låsesmed 

Har du brug for en låsesmed så kontakt os uforpligtende på telefon 47 31 42 71 eller mail post@byens-laase.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik i Jernbanegade 34 i Frederikssund og tage en snak med en af vores professionelle medarbejdere. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning der matcher dit behov.