Søger du en smart og effektiv nøgleboks? Hos Byens Låseservice tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige nøglebokse der både egner sig godt til private, virksomheder, institutioner mm. 
Vi har noget for ethvert behov og hjælper selvfølgelig gerne med professionel rådgivning og vejledning, så du får præcis den nøgleboks der passer til jeres behov. 

Vi har butikker i Frederikssund og Holbæk, men betjener kunder rundt omkring i hele Nord- og Vestsjælland. Kig gerne forbi en af vores butikker for at se vores forskellige nøglebokse, eller for at tage en snak om hvilken løsning der kunne passe til jer. 

Ring i dag for et godt tilbud

Derfor er det en god idé at investere i en nøgleboks 

Der er flere fordele ved at vælge at få installeret en nøgleboks i boligen, virksomheden, på skolen eller andre steder. En væsentlig fordel er, at det sikrer at dine nøgler er samlet ét sikkert sted. På den måde er det nemt at holde styr på dem, og nemt for de der skal benytte dem.

En anden fordel ved at investere i en nøgleboks er, at det på den måde er nemt at kontrollere hvem der har adgang til boksen.  

Nøgleboks med kode 

Hos Byens Låseservice tilbyder vi forskellige typer af nøglebokse, så der er noget for ethvert behov. Iblandt vores løsninger har vi flere nøglebokse med kode, hvilket gør dem utrolig effektive. Med en nøgleboks der har kode som låsesystem, kan det nemt kontrolleres hvem der skal have adgang til boksen. På den måde kan man nemt give adgang hvis eksempelvis håndværkere, rengøring eller andre skal forbi på et tidspunkt, hvor der ikke er nogen til at lukke op. - Og skulle der på et tidspunkt være behov for at ændre koden, så kan den nemt omkodes.

Overvejer du at få en nøgleboks?

Hvis du går og overvejer at investere i en nøgleboks, så står vi gerne til rådighed og giver den professionelle rådgivning du har behov for, så du får den løsning der bedst passer til dig. 

Ønsker du at vide mere, eller at modtage et uforpligtende tilbud på en god og sikker nøgleboks? Så kontakt os på telefon 70 26 80 02 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere