Ruko Triton 501 ligger i den allerhøjeste ende af Rukos sikkerhedsbarometer hvilket giver dig den højeste sikkerhed overhovedet inden for branchen. Låsesystemet er patenteret med fuld fleksibilitet og brugervenlig og enkel nøglekontrol. Hos Byens Låseservice anbefaler vi Triton 501 til alt fra mindre erhvervsbygninger til offentlige institutioner til store virksomheder og kommuner. Triton 501 kan desuden leveres med tre forskellige sikkerhedsniveauer; Triton 401, Triton 501 og CLIQ Triton 501 +. Så ledes kan du tilpasse sikkerhedsniveauet, så det passer til alt fra udvendige døre til indvendige kontordøre til skabe.

Avanceret låseteknologi

Årsagen til Triton 501 exceptionelle høje sikkerhed ligger i den avancerede låseteknologi, hvor tromlen har en paracentrisk udformning, der blandt andet sikrer mod opdirkning. Desuden er låsesystemet patenteret, hvilket betyder, at nøglerne ikke frit kan kopieres af hvem som helst, men kun af personen, der har nøglen. Hver enkel nøgle er nemlig udstyret med en personlig kode, som skal medbringes ved kopiering. Via et softwareprogram har du desuden mulighed for at styre udlån af nøgler, så du altid har et overblik over, hvem der har nøgler til hvad. Hver enkel nøglebruger har blot brug for én nøgle, der kan være adgangsgivende til flere steder.

Produktinformationer

  • Opfylder DS/EN 1303 grade 6/2
  • Boresikring og dirkesikring
  • 2 spærresystemer
  • Patenteret nøgleprofil og teknologi
  • Unikke koder
  • Nøglekontrol
  • Sidekode med 5 stifter

Lad os sikre din virksomhed

Med butik i Holbæk og Frederikssund og afdelinger flere steder på Nordsjælland, hjælper Byens Låseservice hver dag kunder i både erhverv og privaten med at sikre deres virksomheder, hjem og lignende. Vi installerer og monterer også gerne for kunder i Odsherred og resten af Vestsjælland. Vi leverer både store og små løsninger til alt fra nybyg, til private til store erhvervsløsninger. Vil du vide mere om, hvad Byens Låseservice kan tilbyde dig, kan vi kontaktes på 70 26 80 02 eller post@byens-laase.dk, hvor vi gerne besvarer dine spørgsmål.