Hos Byens Låseservice tilbyder vi forskellige kvalitets låsesystemer, f.eks. det populære Yale Doorman. 

Yale Doorman fra det anerkendte brand Ruko, er et nøglefrit elektronisk låsesystem til yderdøre. Låsesystemet kan betjenes på flere forskellige måder, så det kan tilpasses efter dine behov. Låsen betjenes enten med kode, som indtastes på selve låsen, med nøglebrik, der skannes på låsen eller med fjernbetjening.
Med den seneste integration til Verisure, har du nu også mulighed for at tjekke, om du har husket at låse via en app på din smartphone, hvilket kan spare dig for stress og sved på panden. Gennem appen, har du også mulighed for at åbne og låse døren, hvilket kan spare dig for tid, hvis du opdager, at du har glemt at låse.

Er du interesseret i at høre mere om Yale Doorman, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et låsesystem i topkvalitet, så kontakt os allerede i dag og hør mere.

Vi holder til i Frederikssund og Holbæk, men kører ud for private og erhvervskunder i hele Vest- og Nordsjælland. 

Kontakt os og hør mere

​En sikker og fleksibel kodelås 

Yale Doorman fra Ruko er et sikkert, smart og nøglefrit alternativ til det velkendte mekaniske låsesystem. Kommer der håndværkere eller gæster, der har brug for at låse sig ind i bygningen, kan der desuden tildeles midlertidige koder, der kan benyttes i et bestemt tidsrum. På den måde råder du over, hvem der kan låse op og hvornår.

Fordele ved Yale Doorman

  • Ingen tilknyttede nøgler
  • ​Lås op med kode, brik, fjernbetjening eller app
  • Sikker løsning til yderdøre
  • Smart løsning til erhverv, kontor og lignende

​Lad os installere Yale Doorman for dig

Med et Yale Doorman låsesystem fra Byens Låseservice, kan du vinke farvel til nøglerne og sige goddag til et brugervenligt og sikkert mekanisk låsesystem. Besøg os i en af vores afdelinger i Nordsjælland eller i vores butik i Holbæk eller Frederikssund, hvor vi kan vejlede dig yderligere i Yale Doorman låsesystem. Vi dækker naturligvis også Odsherred og resten af Vestsjælland.

Du er også velkommen til at ringe til os på 70 26 80 02 eller sende os en mail til post@byens-laase.dk, hvor vi med glæde kommer med et uforpligtende tilbud.