Ruko SMARTair adgangskontrol er en hoveddørslås med den intelligente Mifare teknologi, der er verdens mest udbredte berøringsfri teknologi. Mifare teknologien har over 80 millioner kort i omløb, og brugervenligheden er helt i top. Den smarte kortteknologi gør nemlig, at alle informationer gemmes på en eller flere sektorer i et nøglekort eller nøglebrik, og således kan flere leverandører få adgang til at skrive og læse informationer i hver sin sektor. Med Ruko SMARTair får du således en enkel, brugervenlig og berøringsfri løsning, der måde er smart og har et meget højt niveau af sikkerhed.

Nemt at udvide og opgradere

Med et låsesystem fra Ruko SMARTair, kan du nemt opgradere og udvide, hvis du i fremtiden får brug for et endnu sikrere og mere fleksibelt låsesystem. Systemet indgår nemlig i Rukos komplette sortiment af løsninger inden for den elektroniske adgangskontrol, da Ruko SMARTair er baseret på samme hardware platform.

Opgrader eventuelt Ruko SMARTair med

  • Tidsregistrering
  • Kantinebetaling
  • Identifikation
  • ​Server logon

Skal du bruge en ny hoveddørslås?

Byens Låseservice dækker hele Odsherred/Vestsjælland og Nordsjælland med butik i Holbæk og Frederikssund samt afdelinger i Frederiksværk, Hillerød og Allerød. Vi leverer hver dag både store og mindre løsninger til både private og erhverv. Mangler du en ny hoveddørslås, kører vi gerne ud til dig og installerer det intelligente Ruko SMARTair system. Vil du vide mere om Ruko SMARTair eller andre låsesystemer, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 80 02 eller post@byens-laase.dk.