Adgangskontrol i Frederikssund og Holbæk

Vil I som virksomhed have kontrol over hvem der har adgang til din virksomhed?

Så vil vi hos Byens Låseservice anbefale, at du får lavet adgangskontrol. Vi har over 35 års erfaring i låseservice branchen og vi ved derfor hvad vi snakker om. Vi har hjulpet masser af virksomheder i vores butikker i Frederikssund og Holbæk og i nærområder som Frederiksværk, Hillerød og Allerød. 

Alle vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet hele vejen igen. Ydermere forsøger vi altid på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger. Så hvis du mangler en kompetent låsesmed til at stå for din adgangskontrol, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Adgangskontrol til erhverv

Når man selv vælger at tage kontrol over adgangen har man selv kontrol over hvem der har adgang til ens bygning, som f.eks. en arbejdsplads. Det er derfor en ideel løsning til erhvervskunder, der ønsker kontrol over hvilke medarbejdere der har adgang til forskellige dele af virksomheden.

Adgangskontrolsystemer er et felt, der konstant bliver videreudviklet for at sikre en endnu højere sikkerhed. Dette er f.eks. i led med brugervenlighed, og de fås desuden i flere prisklasser.

Hvorfor vælge et adgangskontrolsystem?

Den primære grund til at erhvervskunder vælger at få installeret et adgangskontrolsystem, er den sikkerhed kontrollen giver. Andre grunde til at det er en god ide at få installeret et adgangskontrolsystem er f.eks.:

  • Som virksomhed har du kontrol over hvem der kommer og går.
  • Med adgangskontrol får du en vis tryghed, der fjerner bekymringen om ubudne gæster.
  • Du kan administrere hvilke medarbejder, der har adgang til forskellige arealer.
  • Med adgangskontrol systemer kan du slippe for de gammeldags nøgler, som enten kan blive væk eller på anden vis forsvinde.

Der findes forskellige adgangskontrolsystemer

Alt afhængigt af hvilken form for sikkerhedslås du har brug for, så har vi flere forskellige adgangskontrolsystemer at vælge imellem. Vi kan blandt andet levere adgangskontrol systemer som:

Hos Byen Låseservice tilbyder vi udelukkende adgangskontrolsystemer, som vi kan stå inde for, og som vi ved opfylder de specifikke krav der er til adgangskontrolsystemer. Du kan derfor trygt benytte de adgangskontrolsystemer vi tilbyder.

Kontakt os og få mere information om adgangskontrol i dag

Hvis du står og mangler en kompetent låsesmed til at stå for levering og installering af dit adgangskontrolsystem til din virksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os på telefon 47 31 42 71 eller skrive en mail til post@byens-laase.dk og få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på professionel adgangskontrol.

Ring i dag for et godt tilbud