Ruko Garant Plus er ikke blot et sikkert valg, men måske det sikreste låsesystem overhovedet på markedet til private boliger og mindre virksomheder. Årsagen til den høje sikkerhed ligger i at antallet af stifter kombineret med sidekoden. Du kan desuden vælge at få én nøgle til det hele, såsom hoveddør, skur, anneks, postkasse osv., så du ikke længere behøver et stort nøglebundt og slipper for forvirringen over hvilken nøgle, der nu hører til hvad.

Fordele ved patenterede låse med Garant Plus

Nøglerne fra Ruko Garant Plus er patentbeskyttede og akkompagneres med en personlig kode, der altid skal opgives, hvis der skal laves nye nøgler. Dette er en stor sikkerhed for brugerne, da man på denne måde er sikret mod uautoriseret kopiering af nøglerne. Ved mange nøgler er det utrolig nemt at gå ned til en låsesmed eller hælebar og få taget en kopi af en nøgle. Det tager kun ganske få minutter, men kan have fatale konsekvenser, hvis nøglen på den ene eller anden måde lander i hænderne på den forkerte. Ved at vælge Ruko Garant Plus slipper man altså for risikoen for uønsket nøglekopiering.

Produktinformation

  • Bore- og dirkesikring
  • 2 spærresystemer
  • Patenteret låsesystem
  • Sidekode
  • Nikkelfrie nøgler
  • Én nøgle til det hele
  • Godkendt iht. DS/EN 1303

Kontakt Byens Låse for mere info angående Ruko Garant Plus

Hos Byens Låseservice går vi højt op i din og din boligs sikkerhed, og står med glæde til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge det bedste låsesystem til din bolig, virksomhed, erhverv eller andet. Du kan finde os i vores butikker i Frederikssund og Holbæk eller i en af vores afdelinger forskellige steder i Nordsjælland, og vi dækker også Odsherred og resten af Vestsjælland. Du er desuden velkommen til at kontakte os på 70 26 80 02 eller post@byens-laase.dk.