Med et EVVA EPS låsesystem er der mange kombinationsmuligheder, hvilket gør netop dette låsesystem velegnet til større komplekse systemer. Dette låsesystem er yderst modstands dygtigt mod indbrud, da de multioverlappende profiler i systemet hverken tillader nøglekopiering eller opdirkning af låsen. EVVA EPS er et fjederopbygget cylinderlåsesystem, som fås i både kompakt og modulært design. Desuden er der en yderst effektiv borebeskyttelse i låsesystemet, der sikrer mod forsøgt adgang med roterende værktøjer såsom boremaskiner. Det avancerede spærresystem med sidekode på nøglen betyder, at låsen har et højt sikkerhedsniveau.

Selvom EVVA EPS primært er målrettet erhvervsvirksomheder, kan private kunder, der ønsker at udstyre hjemmet med låse af ekstra høj sikkerhed, også få dette låsesystem monteret.

Produktegenskaber

  • Opfylder den europæiske sikkerhedsstandard DS/EN 1303
  • Bore-sikring
  • ​Dirke-sikring
  • ​Patenteret profil indtil 2027
  • ​Sidekode på nøglen
  • ​Ekstra nøgler kan kun skæres ved fremvisning af sikkerhedskortet

Sikkerhedskortet forhindrer nøglekopier

Der udleveres et sikkerhedskort med en pinkode, som skal oplyses, hvis man har brug for ekstra nøgler.

Velegnet til virksomheder, såvel som private hjem

Byens Låseservice har butik i Frederikssund og Holbæk samt afdelinger flere steder i Nordsjælland og vi tilbyder døgnvagt. Vi dækker desuden også Odsherred og resten af Vestsjælland. Vi anbefaler EVVA EPS låsesystem til virksomheder såvel som private hjem og nybyg, og vi leverer hver dag både større og mindre løsninger. Dette system bliver blandt andet især brugt i kontorbygninger og restauranter, hvor det modstandsdygtige låsesystem sikrer bygningen den højeste sikkerhed. I vores afdelinger står der altid kompetente og erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig om vores låsesystemer fra EVVA og andre brands. Har du ubesvarede spørgsmål, har du også mulighed for at kontakte os på 70 26 80 02 eller sende en mail til post@byens-laase.dk.