KABA Expert sammenlignes ofte med det populære låsesystem Ruko og er et af de sikreste låsesystemer på markedet. Det er godkendt i højeste sikringsklasse. KABA har også den særlige fordel, at det har en patentsikring indtil 2024. Så undgår du kopiering af nøglen og kan sove trygt i din seng om natten.

Med KABA får du en cylinderserie, som er tilpasset de fleste låsekasser i Danmark. Kendetegn for KABA-cylindere omfatter den tekniske præcision, som gør, at låse kan tåle meget modstand, hvis nogle skulle forsøge at brække låsen op. Det gør, at din bolig er bedre beskyttet mod indbrud. Hvis du investerer i KABA, kan du forvente en lang levetid.

KABA-nøglen og cylinder

Selve nøglen til låsesystemet har en meget brugervenlig udformning. Med denne undgår du ødelagte bukse- eller jakkelommer, hvori du ofte vil placere nøglen. Det skyldes, at nøglen er lavet uden alt for skarpe kanter. Desuden skal du ikke stå længe for at få nøglen ind i cylinderen/låsen, for med de glatte overflader, er den nem at få i. Det er rart på sådan en kold da, hvor du gerne bare vil ind.

Cylindernes stifterække er placeret i forskellige vinkler i forhold til hinanden. Hver enkelt cylinder har hele 22 stiftkanaler, hvoraf de 2 rækker er med sidestifter, og de 2 andre med kantstifter. Og det indebærer et hav af låsekombinationer.

KABA nøglens mekaniske fræsning der er symmetrisk gør, at det du selv bestemmer vejen, som nøglen vender ved indføring i cylinderen. Så det er igen med til at gøre det utrolig nemt at få nøglen korrekt isat.

Både til erhverv og privat

Byens Låseservice leverer både store og små løsninger til alt fra nybyg til private til store erhvervsløsninger i Nordsjælland, Frederiksund, Holbæk og omegn. KABA kan bruges både i privat- og erhvervsmæssige sammenhænge. Du er velkommen til at kontakte os vedrørende et tilbud på tlf.: 47 31 42 71 / 70 26 80 02 eller mail: post@byens-laase.dk.​