Hvis du har styr på dine nøgler, eller har kigget på dem igennem tiden, så vil du helt sikkert have bemærket brandet Ruko, der er den førende leverandør af låsesystemer.

Med et låsesystem fra Ruko, er du sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Produktserierne lever op til en optimal sikkerhed af bygninger og boliger, og der er sørget for lækkert samt brugervenligt design. Ruko er et yderst holdbart låsesystem uanset, hvilket produkt du vælger.

Det viser sig, at omkring 2/3 af danskerne har forældede låse, hvilket øger chancen for indbrud. Derfor bør man overveje et sikkerhedstjek af en låsesmed, som vi hos Byens Låseservice tilbyder helt gratis. Vi yder service i  Frederikssund, Holbæk og resten af Nord- og Vestsjælland.

Kontakt os og hør mere

Ruko låsesystem til erhverv

Ruko har både låsesystemer og nøgler til privat og erhverv. Til erhverv findes produkterne Merkur 401Triton 501 og SMARTair.

Ser man på produktet Triton 501, er fordelen, at der ved dette produkt er en høj fleksibilitet. Det vil sige, at produktet kan tilpasses dine behov. Dette produkt egner sig godt til ydredøre, fordi det indebærer ekstra sikkerhed, da produktet er patenteret.

Ruko til hjemmet

Til private hjem findes der følgende produkter: Garant Plus1200600 og Code Handle.

Tager man fat i låsesystemet Garant Plus, så er dette det sikreste låsesystem til private. Når du får nøglen og cylinderen, så får du samtidig et sikkerhedskort og en kode, som øger sikkerheden markant. Det er faktisk umuligt for andre, at komme ind uden din tilladelse. Dette produkt passer i alle låse i Danmark.

Sikkerhed med Ruko Yale

Af produkter herunder tilbyder vi også kodelåsene Yale Doorman og Yale Easy, som er udviklet i samarbejdet med Ruko.

  • Yale Doorman

Yale Doorman er en elektronisk lås, der er monteret på ydredøre. Til låsen kan du vælge mellem en kode, fjernbetjening eller nøglebrik, som du kan tilgå låsen med. I forhold til den elektroniske funktion i låsen, så er der som noget nyt integreret Verisure, som gør, at du kan åbne låsen via en app på din mobiltelefon. Og skal du have en håndværker på besøg, mens du er på arbejde, så kan du give håndværkeren en kode, som virker i et bestemt tidsrum.

Yale Doorman kan bruges på de fleste ydredøre i Danmark, da den passer til en skandinavisk låsekasse, som sidder på de fleste danske døre.

  • Yale Easy

Tanken bag kodelåsen Yale Easy bygger på nytænkning og brugervenlighed. Denne lås er også elektronisk.

Yales Easy kan tilgås med en kode, som du selv vælger – så er det nemmere for dig at huske den. Med denne er du fri for at bære på nøgler eller andet, hvilket er smart, hvis du for eksempel skal afsted på en løbetur. Samtidig undgår du at låse dig selv ude. Eller måske børnene skal låne huset, mens I er på ferie, så kan I nemt give dem koden, i stedet for at skulle ud med en nøgle til dem. Yale Easy kan anvendes til alle typer døre i Danmark; tykke som tynde.

Kontakt os hvis du er interesseret i et Ruko låsesystem 

Hvis du har brug for flere informationer om Ruko låsesystem eller din nuværende sikkerhed, så kan du kontakte os på tlf.: 47 31 42 71 /
 70 26 80 02 eller mail: post@byens-laase.dk.​ Vi hjælper med at finde den bedste løsning der matcher dit behov og ønsker. 

Vi tilbyder i øjeblikket at give et gratis sikkerhedstjek af boligen eller virksomheden, så du er godt sikret mod uønskede gæster. 

Ring i dag for et godt tilbud