Er du på udkig efter videoovervågning til din private bolig eller virksomhed?
Hos Byens Låseservice tilbyder vi forskellige muligheder indenfor videoovervågning i god kvalitet og til gode priser - og så har vi noget til ethvert behov. 

Et overvågningssystem er en rigtig god løsning til at øge sikkerheden i boligen, på skolen, lageret, butikken eller hvor det ellers giver god mening, at installere professionel overvågning der kan holde ubudne gæster væk. 

Ved du hvilken form for videoovervågning du er på udkig efter? Eller har du brug for professionel vejledning, så er du velkommen til at kontakte os70 26 80 02 for at få mere information - eller kigge forbi en af vores butikker i Frederikssund eller Holbæk og se hvad vi kan tilbyde dig. 

Kontakt os og hør mere

Videoovervågning til erhverv og private

Blandt vores forskellige overvågningssystemer har vi både løsninger til erhverv og private, samt til indendørs og udendørs brug. Vi tilbyder videokamera der kan holde til alle vejrforhold, hvadenten det er en brændende sommerdag eller en kold vinterdag under frysepunktet. Derudover har vi også kameraer i forskellige størrelser - vi har både mindre og mere diskrete kamera, og størrer der fremtræder mere synligt. 

Når man skal investere i et nyt videoovervågning er det vigtigt at finde den rette type, der passer til den situation videokameraet skal benyttes til. Det er ofte meget forskelligt hvad vi anbefaler, alt efter om løsningen skal anvendes til den private bolig eller en større virksomhed. 

Kontakt os hvis du ønsker et godt tilbud på videoovervågning

Er du interesseret i at få opsat videoovervågning? Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 80 02 for at høre mere. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Frederikssund eller Holbæk - vi kører ud og hjælper private og erhvervskunder i hele  Vest- og Nordsjælland. 

Ring i dag for et godt tilbud