Ruko Code Handle door er et helt unikt låsesystem, som hverken omfatter nøgler eller cylindere, men derimod et dørgreb med indbygget tastatur. Denne type låsesystem er velegnet til sikring af enkelte rum. Mange butikker, restauranter, kontorer og lignende råder over rum, der benyttes til særlige ting af bestemte personer, og som alle dermed ikke skal have adgang til.

Ruko Code Handle er fx velegnet til

  • Terrassedøre og altandøre
  • Vinduer
  • Baglokaler og lagerrum
  • Personaletoiletter
  • Møderum med særligt udstyr

Brugervenligheden er i top

Ved dette låsesystem er brugervenligheden i top, da man slipper helt for brug af nøgle, nøglekort eller nøglebrik. Ruko Code Handle sikrer altså en god sikkerhed til indvendige rum til en rimelig pris. Dørhåndtaget kommer med en fabrikskode, der nemt og hurtigt kan ændres af brugeren, så koden bliver personlig. Når det er på tide at skifte batteriet huskes koden, så du ikke skal finde på en ny ved hvert batteriskift.

Teknologien bag

Dørhåndtaget er i et tidløst og enkelt design og det stærke batteri gør, at håndtaget kan betjenes op til 100.000 gange, før det skal skiftes. Et rødt lys vil i god tid indikere lavt batteriniveau, når der er omkring 500 betjeninger tilbage. Der er hverken ledninger eller kabler til dørhåndtaget, hvilket gør det lige så enkelt at betjene som et normalt dørhåndtag.

Overvejer du Ruko Code Handle?

Overvejer du Ruko Code Handle til din private bolig, erhverv eller virksomhed? Hos Byens Låseservice, der har butik i både Holbæk og Frederikssund samt afdelinger flere steder på Nordsjælland, står vi klar til at rådgive dig til en sikker løsning, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 80 02 eller post@byens-laase.dk. Vi kører også gerne ud til kunder i Odsherred og resten af Vestsjælland.