Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek! Kontakt os i dag for at høre mere!​

​​​​Pålidelige låsesystemer for private

Et godt og troværdigt låsesystem er nødvendigt, hvis du vil sikre dit private hjem. Hos Byens Låseservice har vi i mange år beskæftiget os med låse- og sikkerhedssystemer for private, og derfor står vi klar med den helt rigtige rådgivning og vejledning, der passer til din boligs behov. Der findes forskellige låsesystemer på markedet og hvert system har forskellige fordele. Derfor varierer det fra bolig til bolig, hvilket låsesystem der er påkrævet. Vi vil med vores store viden på området hurtigt hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit hjem.

Få de bedste låsesystemer på markedet

Hos Byens Låseservice ApS er vores kerneprioritet, at du er tilfreds med dit slutprodukt. Derfor handler vi kun med de bedste leverandører på markedet. Vi forhandler bl.a.:

Med låsesystemer fra disse leverandører fås et produkt af høj kvalitet, mens de til enhver tid tilfredsstiller kravene fra dit forsikringsselskab. På samme tid lever alle låsene højt på brugervenlighed.

​Ring i dag og få professionel vejledning 

Vores kontor/butik er placeret i Holbæk og Frederikssund, og vi har i mange tilfælde hjulpet borgere i området omkring Holbæk, Frederikssund, Frederiksværk og Hillerød. Vores medarbejdere er åbne og engagerede i deres arbejde, og de vil med stor glæde hjælpe dig med at sikre dit hus med et godt låsesystem. Ring i dag og få hjælp på telefon 70 26 80 02 eller send en mail til post@byens-laase.dk.

Ring i dag for et godt tilbud