Der har været en kedelig tendens til flere indbrud de seneste år i Danmark. Det kan godt gøre nogle urolige i forhold til, om de rammes. Måske er nogle i dit nabolag blevet udsat for indbrud, og så kommer det meget tæt på. Med EVVA låsesystem kan du blive tryg i maven, for med dette opnår du en effektiv beskyttelse mod indbrud.

EVVA låsesystemer indeholder troværdige sikkerhedssystemer med innovative og brugervenlige løsninger. Det sikrer dig en høj sikkerhed. Desuden er det nemt at anvende nøglerne i låsen.

Med EVVA får du patenterede 6-stift kombisystemer med sidekodning, kraftig borebeskyttelse af cylinderhus og tromle. Dertil er der høj sikkerhed i forhold til at bryde låsen op både i selve cylinderen, med også fordi, der ved bestilling af nye nøgler, medfølger et sikkerhedskort og en PIN-kode. EVVA passer til de fleste låsekasser i Danmark.

EVVA Produkter

Et eksempel på en løsning er produktet EVVA 3KS, som er patentsikret indtil 2024. Denne løsning har utallige kombinationsmuligheder. Produktet har en stærk slidstyrke og er brugervenlig. Modellen passer til låsekasser i de fleste bygninger inden for erhverv. Denne løsning egner sig nemlig til erhverv.

EVVA har patent på deres EPS-serie helt indtil år 2027. Denne egner sig til private hjem. Dette er et solidt produkt, som har en høj sikkerhed. Blandt andet er der en god beskyttelse mod, at folk kan lirke låsen op med værktøj eller andet. Så skal du ikke frygte ubudne gæster.

Mere information?

Hvis du vil have mere information omkring låsesystemet EVVA, kan du ringe til os på 47 31 42 71 / 70 26 80 02 i åbningstiden. Vi sidder klar til at servicere dig i Nordsjælland, Frederikssund og Holbæk eller omkring områderne. Er du i tvivl om, dine låse bør udskiftet kan du få et gratis sikkerhedstjek hos os.