Hos Byens Låseservice tilbyder vi forskellige typer af dørautomatik der gør hverdagen nemmere. Med dørautomatik bliver døren nemlig åbnet og lukket automatisk, så de besøgende har let ved at bevæge sig ud og ind af bygningen. 
De fleste kender allerede dørautomatik fra supermarkederne, storcentre, hospitaler og andre steder hvor det giver god mening at døren åbnes og lukkes automatisk. 

Hos Byens Låseservice tilbyder vi forskellige løsninger indenfor automatiske døre f.eks. til svingdøre, karruseldøre, automatiske skydedøre mm. 
Vi er specialister med stor erfaring indenfor låseservice og dørautomatik, og kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning der passer til jeres behov og krav. 
Fælles for alle vores løsninger er, at alle produkter er af høj kvalitet og kan holde i mange år. 

Kontakt os og hør mere

Dørautomatik til alle situationer 

Dørautomatik er en oplagt løsning til virksomheder eller offentlig bygninger, der har mange besøgende ind og ud af døren i løbet af dagen. Derudover er det også en ideel løsning til de steder, hvor der er fokus på at mindske berøringsflader, og ligeledes hvor der er behov for en automatisk håndfri funktion.

Dørautomatik er eksempelvis oplagt at benytte i:

  • Butikker 
  • Supermarkeder 
  • Storcentre
  • Hospitaler 
  • Virksomheder 
  • Offentlige bygninger 

Få et uforpligtende tilbud på professionel dørautomatik 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, eller er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os på telefon

70 26 80 02 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med dørautomatik. Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi har to butikker i Frederikssund og Holbæk som du er meget velkommen til at besøge, hvis du ønsker at komme forbi for at se og høre mere. Vi kører dog også ud og betjener private og erhvervskunder i  hele Vest- og Nordsjælland.