Vi er din lokale låsesmed i Holbæk. Vi har butik på Smedelundsgade 23E, hvor vi bl.a. skærer nøgler, omlægger cylindre, reparerer låse og rådgiver i sikkerhedsløsninger. Vi kører også ud både til private og erhvervskunder. Vi tilbyder altid et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kan finde den bedste løsning og pris, som passer til dit behov. Vi bestræber os altid på at kunne komme hurtigst muligt, samt udføre opgaven til perfektion.

Låst ude? Hurtig oG effektiv låseservice i Holbæk og omegn

Hvis du bor i Holbæk eller Vestsjælland, så har vi akut låseservice, hvor vi kan hjælpe dig som er smækket ude, eller har brug for en akut låsesmed. Vi varetager alle opgaver indenfor låse og låseservice, og vi kan altid hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for dit hjem. Vi tjekker selvfølgelig altid at det er dig som bor i hjemmet inden vi låser op.

Låsesmed Døgnvagt – Vi låser op alle døgnets timer

Vi forstår at uheldet kan komme på alle døgnets timer, og derfor står vi altid til rådighed. Hvis du står og mangler nøglerne midt om natten, eller har brug for anden assistance, så kontakt os med det samme på 59 18 52 33​. 

Få vores låsesmed i Holbæk til at tjekke dit hjems sikkerhed

Er du i tvivl om dit hjem er sikkert? Vi er eksperter i låsesystemer, sikkerhedsløsninger og vi tilbyder også et gratis sikkerhedstjek af hjemmet. Vores låsesmed har mange års erfaring og vi kender de typiske faldgruber, som man måske ikke lige tænker over.

KONTAKT DIN LÅSESMED I HOLBÆK

Kontakt os på 59 18 52 33 eller post@byens-laase.dk, Eller kom forbi vores butik i Smedelundsgade 23E, 4300 Holbæk og tag en snak med en af vores kompetente medarbejdere, om hvordan vi kan hjælpe dig.​

Vi støtter op om Familier med Kræftramte Børn